SIDEN ER UNDER OPPDATERING.

Om oss

Ing. H. Asmyhr a.s leverer alle typer systemer for fremføring av energi til bevegelig materiell og utstyr.

Om oss

Ing. H. Asmyhr a.s leverer alle typer systemer for fremføring av energi til bevegelig materiell og utstyr. Anvendelsesområder spenner fra kraner, vinsjer og annet løfteutstyr til verktøymaskiner og roboter. Fra automatiske materialhåndteringssystemer til teater- og studiobelysning. Ing. H. Asmyhr a.s har et stort lager på Skjetten like nord for Oslo. Vi lagerfører en rekke forskjellige produkter og kan levere både komplette anlegg og reservedeler på kort varsel. Reservedeler blir som regel sendt samme dag de blir bestilt.

Strømskinner

Siden Paul Vahle patenterte stålskinnen med påvalset kobber i 1912 har Paul Vahle GmbH vært en pioner innen alle typer strømskinner. Våre enpolede, isolerte strømskinner (U-skinner) er installert ved en rekke industribedrifter i Norge. De leveres i flere varianter og for en rekke strømstyrker. De benyttes bl. a. for alle typer kraner, transportanlegg og materialhåndteringssystemer. Skinnene kan leveres med varmekabler for vanskelige klimatiske forhold. 


Kapslede, flerpolete strømskinner representerer et økonomisk og driftssikkert alternativ for verksteder, lager og lettere industri. De er meget og raske å installere. Utskifting av eventuelle defekte deler av strømbanen gjøres enkelt uten demontering av andre deler av anlegget.

Vårt team

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nam sed metus non arcu feugiat vestibulum.

Website by